Fő profilunk a esküvői videózás és az imázsfilm készítés, de örömmel vállaljuk videóklipek, werkfilmek forgatsát is, valamint események, céges és magánrendezvények, családi napok és interjúk rögzítését.

A profi kép és hangminőség mellett számunkra kiemelten fontos, hogy kreatív, ötletes videókat csináljunk, és valahogyan mindig túllépjünk a megszokott vizuális elemeken és lehetőségeken.

Esküvő fotózás és videózás

Ha velünk dolgozol, akkor egy fiatalos, lendületes, vidám és kreatív videós csapatot tudhatsz magad mellett.

Esküvői videó

Esküvői videóink klipszerű, lendületes mixek, a Nagy Nap legszebb és legemlékezetesebb pillanataiból, menő mai zenékre vágva, ami garantáltan nem unalmas és hosszú, hanem pörgős és sokszor újranézhető.

Imázsfilm

Imázsfilm készítés alkalmával mindig arra törekszünk, hogy megragadjuk az adott helyszín, szolgáltatás, szereplő legelőnyösebb oldalát, közel hozzuk a nézőkhöz, és úgy mutassuk be, hogy azonnal megkedveljék.

Egy kreatív imázsfilm forgató csapat meglátja a lehetőségeket a témában, és rengeteg ötlettel dobja fel a videót. Egy jól sikerült imázsfilmmel bemutathatod miben vagy jó, mik a te helyszíned előnyei, miért érdemes odalátogatni, ezzel úgy vendégeket, ügyfeleket szerezhetsz, és építed a rólad, szolgáltatásodról, helyszínedről kialakult pozitív képet/imázst.

Rendezvény videózás

A céges rendezvény videózás és a családi nap vagy csapatépítő videózás még kevésbé elterjedt műfaj, de akik megrendelték, nem csalódtak. Egy tempós, jól vágott céges rendezvény videó nem csak jó emlék, de a vállalat imázsát is építi.

A gála estek, koncertek, céges évzárók videózása mellett az interjúk, beszélgetések, tematikus estek felvételét is érdemes profikra bízni.

A b-roll filmek lényege, hogy a cégnek készítünk rengeteg olyan felvételt, amit bármikor fel tud használni. Ezek a cég egyes részeit, tevékenységét bemutató kreatív videó részletek, amik szabadon vághatóak bárki által, az aktuális igényeknek megfelelően.

Nézd meg videóinkat itt, és kérj ajánlatot emailben.

ZelnikBros